Remaja 14 Tahun Mengaku Bahagia Bercinta Dengan Ayah. Hasilnya Buat Ramai TERPANA !!!

Loading...
Like Page Kami Di Facebook!

Remaja 14 Tahun Mengaku Bahagia Bercinta Dengan Ayah. Hasilnya Buat Ramai TERPANA !!! |Berbagai macam ragam cerita pengalaman oleh orang banyak tentang hubungan cinta terutama sekali para remaja.

Gambar Sekadar Hiasan : Sumber : Google Images

Tapi apa yang di kongsikan oleh seorang gadis berusia 14 tahun (nama sebenar di rahasiakan) telah mengejutkan pengguna laman media sosial.

Dalam psotingan terakhirnya,gadis itu menulis bahawa ia tengah hamil,yang lebih mengejutkan jika ayah dari anak dalam kandungannya itu adalah ayahnya sendiri.

Tidak menunggu lama postingan tersebut menjadi perhatian dan perdebatan natizen.

Namun apa yang pelik,gadis itu mengaku bahagian dengan hubungan haram yang ia jalin dengan ayahnya.dalam postingan itu beliau juga memperingatkan kepada natizan agar tidak mengecam tindakan tersebut kerana ia bahagia dengan kehidupannya sekarang.

Dari pengakuan gadis itu,ia telah menjalin hubungan terlarang itu sejak ibunya meninggal beberapa tahun lalu.ditambah dengan tekanan dimana ia selalu menjadi mangsa buli kerana tidak memiliki teman lelaki di sekolah.

Pihak kepolisian setempat sebenarnya telah menahan ayah gadis tersebut atas dugaan pelecehan seksual.

Namun kejadian dirahasiakan daripada umu atas permintaan si anak dan mengaku kejadian itu terjadi tanpa di duga.

Ketika ditanya bagaimana ia hamil,remaja itu mengungkap versi yang sama,dia menegaskan bahawa ia dan ayahnya memiliki kesepakatan sama tentang hubungan mereka.

Pun begitu ayah gadis berkenan ditahan dengan tuntutan pencabulan gadis dibawah umur.Kini gadis berkenan berada dibawah perlindungan kanak kanak sementara menunggu kelahiran pertamanya,pun beliau masih berharap pihak polis memberi keringanan terhadap hukuman kepada ayahnya kerana beliau masih berharap dengan apa yang dijanjikan oleh ayahnya.

Sumber : Eberita

kredit:sembangkecoh

Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*