TAHNIAH: PENGAKUAN IKHLAS MIRA FILZAH BUAT ZIZAN TERSENYUM. SEMOGA BAHAGIA HINGGA KE ANAK CUCU.

Loading...
Like Page Kami Di Facebook!

RASANYA teknik pura-pura mesra di laman sosial untuk menaikkan ratingdrama lakonan ni sudah boleh dihentikan kut. Ya lah, bila dilihat terlalu mesra sehingga ada yang bergosip, tahu pula rimas.

Gosip percintaan di antara Mira Filzah dan Zizan Razak telah lama berlarutan apabila masing-masing sering memuat naik gambar mesra bersama.
Walaupun begitu, mereka berdua tidak pernah menjelaskan hubungan sebenar mereka dan terus membuat peminat berteka-teki.
Namun, oleh kerana enggan memberi harapan palsu kepada peminat yang mendoakan, Mira tegas memberitahu cintanya bukanlah kepada Zizan.

“Maaf, cinta saya pada waktu ini bukan pada Zizan, bukan juga pada lelaki lain. Tak mungkin saya bercinta pada waktu ini kerana saya lebih selesa solo. Lagipun, saya tidak mempunyai waktu yang banyak untuk bercinta.
“Masa saya banyak dihabiskan dengan bekerja semata-mata. Selebihnya bersama keluarga tersayang,” katanya, lapor sebuah akhbar mingguan.

Menyatakan dia faham peminat mahukan mereka berdua bersatu, namun kata Mira dia yakin benar hubungan yang diharap-harapkan peminat itu tidak akan menjadi realiti kerana Mira akui dia tidak mempunyai walau sekelumit pun perasaan terhadap zizan.
Terdahulu, heboh hubungan pasangan ini diperkatakan ramai malah rata-rata peminat juga sangat suka melihat kelibat mereka bersama.

Mohon Kongsikan

ZIZAN RAZAK SERIUS DENGAN MIRA FILZAH?

Biarpun kedua pihak sering menafikan gosip cinta diantara mereka namun hubungan mesra diantara Zizan Razak dan Mira Filzah bukanlah satu rahsia lagi. Menerusi ruangan Cik Pang, mereka berdua ini memang pernah rapat suatu ketika dulu namun hubungan tersebut terhenti sekejap sebelum Zizan kembali menyulam persahabatan sehingga timbul rasa cinta.

“Kata mereka, sebelum ini memang Zizan dan Mira berkawan tetapi tidak sampai bercinta kerana pada waktu sama dramatis jelita itu berkawan rapat dengan pelakon yang kini menjadi sebutan ramai, Fattah Amin. Selepas hubungan mereka tergantung, Zizan kembali hadir dalam hidup Mira”

“Pada awalnya, mereka mahu menyambung persahabatan yang terputus sebelum ini tetapi sepanjang tempoh itu timbul pula perasaan cinta. Kata teman media lagi, jika tidak silap mereka hubungan Zizan dan Mira dikatakan bertambah serius bermula awal tahun ini,” tulisnya kepada Harian Metro di ruangan Cik Pang mengenai hubungan cinta diantara selebriti ini.

Bagaimanapun pada masa yang sama, Zizan juga dikatakan masih berhubungan dengan selebriti berstatus janda yang sehingga kini masih tidak diketahui identitinya. Bukan itu sahaja, malah tulis Cik Pang lagi, Zizan juga pernah menagih cinta terhadap wanita. Tidak pastilah pula sejauh mana hubungan itu terjalin, namun katanya kini Zizan sudah mulai serius dengan Mira.

Dalam masa yang sama, Cik Pang juga mendapat tahu yang ibu Zizan sendiri juga sangat berkenan dengan Mira selain daripada ciri-ciri wanita muslimah yang ada pada dirinya. Jika benar Zizan serius mempunyai rasa cinta terhadap Mira, rasanya tidak perlu tunggu lagi sebelum melepas ke tangan orang lain, nanti tergigit jari pula di kemudian hari.

Terdahulu…

Innalillah…Semoga Cepat Sihat Zizan Razak!!!

Kerjaya pelakon orang nampak dunia glamour jer, tapi sebaliknya adakala terpaksa korbankan kesihatan diri untuk hasilkan yang terbaik dalam lakonan.Semoga cepat sihat buat Zizan Razak yang mengalami kecederaan semasa melakukan pengambaran filem Polis Evo 2 hari ini.Dipetik dari FB Zizan RazakJadi nasihat Zizan kepada semua tolonglah jangan ada cetak rompak lagi atau curi curi rakam kerana bukan senang nak hasilkan sesebuah filem. Harini Zizan cedera dalam satu babak aksi. Dan doakan Zizan cepat sembuh. Amin. #getwellsoon #zizanrazak #action #film #movie #love #live #polisevo2 #kitaok

Polis EVO merupakan sebuah filem aksi yang diarahkan oleh Ghaz Abu Bakar dan dibintangi oleh Shaheizy Sam, Zizan Razak, Nora Danish, Hushairi Husain, Mimi Ernida, Wan Hanafi Su, Pablo Amirul, Azliyuszaini, Amerul Affendy dan Harun Salim Bachik. Filem ini mengisahkan dua anggota polis, Inspektor Khai (Shaheizy Sam) dan Inspektor Sani (Zizan Razak) yang mempunyai perwatakan yang sangat berlainan tetapi mereka harus bekerjasama untuk menjatuhkan sebuah operasi pengedaran dadah.[4] Filem ini telah ditayangkan kepada umum pada 17 September 2015.

Filem ini merupakan filem tempatan dengan kutipan tertinggi sepanjang zaman selama lima bulan dengan kutipan sebanyak RM 17.47 Juta,[5] memecahkan rekod yang sebelum ini dipegang oleh The Journey (RM 17.28 juta). Kejayaan ini telah diatasi oleh filem Munafik pada tahun berikutnya yang mengumpul kutipan sebanyak RM 19.00 Juta.[6]Filem ini telah memenangi tiga daripada sepuluh pencalonan dalam Festival Filem Malaysia ke-28.

Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*