TULAR !!!! 8 Gambar kereta Mini Cooper S tenggelam di tepi pantai di Langkawi…

Loading...
Like Page Kami Di Facebook!

TULAR !!!! 8 Gambar kereta Mini Cooper S tenggelam di tepi pantai di Langkawi…

Mungkin itulah perasaan pemilik kereta Mini Cooper S ini sehingga beliau terleka sebelum menyedari kereta milik beliau ini terperangkap di tepi pantai semasa kejadian air pasang.

Insiden yang dilaporkan terjadi di Pantai Tengah, Langkawi ini telah mendapat perhatian netizen yang berebut untuk meninggalkan komentar bagi memberikan pendapat masing-masing.

*8 keping gambar-gambar lain boleh dilihat pada penghujung artikel.

Orang bila dah berduit

Ada betulnya juga, mungkin juga pemilik kenderaan ini merupakan seorang yang berduit. Berdasarkan kepada nombor pendaftaran, kenderaan ini merupakan sebuah kenderaan yang sudah berusia lebih daripada 10 tahun, jadi barangkali harga market valuenya sudah mencecah harga dasar, jadi tidak hairanlah sekiranya pemiliknya sanggup ‘membuang’ kenderaan miliknya itu di tepi pantai.

Ini mesti kes kereta sewa

Ramai netizen yang beranggapan bahawa ini merupakan kereta yang disewa semasa percutian mereka. Sekiranya benar kereta ini adalah kereta sewa, maka, kasihanlah kepada pemilik kereta ini setelah dianiaya oleh penyewa sendiri.

Kalau dah bodoh…

Seperti mana-mana insiden yang pernah jadi tular di Facebook sebelum ini, pastinya komen-komen seperti ini akan muncul tidak berhenti-henti. Suka sangatlah tu panggil orang lain bodoh. Macamlah awak tu pandai sangat kan?

Tukun paling cool

Terdapat beberapa orang netizen yang telah memberikan cadangan supaya kenderaan itu dijadikan tukun dan replika yang menjadi tarikan pelancong di Pantai Tengah.

Insurans cover tak ni?

Salah seorang netizen bertanya sama ada ‘kemalangan’ seperti ini ditanggung oleh pihak insurans? Jawapan mudahnya adalah tidak. 

Gambar-gambar lain

 Kredit: http://www.ohmymedia.cc
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*