(VIDEO) Wanita Yang Mendera Kanak-Kanak Sudah Ditangkap Polis..

Loading...
Like Page Kami Di Facebook!

POLIS sudah menahan wanita yang mendera seorang kanak-kanak dalam video yang tular di Facebook dipercayai berlaku sebuah rumah di Taman Puchong Perdana, Puchong malam semalam.


Menurut laporan Harian Metro, video berkenaan dirakam seorang individu dan tular di laman sosial termasuk aplikasi WhatsApp sejak malam semalam.
Rakaman berdurasi dua minit 15 saat itu memaparkan seorang wanita memukul seorang kanak-kanak berusia lingkungan enam tahun sekurang-kurangnya 30 kali menggunakan kayu.
Ketika kejadian, kanak-kanak itu sedang makan sebelum wanita berkenaan mengarahkan kanak-kanak terbabit beredar dari meja makan kerana menumpahkan makanan.
Sebaik mangsa bangun, wanita itu memukul kanak-kanak berkenaan berkali-kali sehingga menangis.
Selepas dipukul, kanak-kanak itu mengosok badannya kerana kesakitan.
Daripada rakaman mendapati wanita itu berkata dalam bahasa Tamil bahawa dia tidak kisah jika video yang dirakam menjadi viral.
Difahamkan terdapat dua lagi video yang menunjukkan jiran wanita terbabit mempertikaikan sikap berangnya terhadap mangsa.
Dipercayai kanak-kanak berkenaan bukan ahli keluarga wanita terbabit, sebaliknya mangsa hanya dijaga sementara waktu.
Sementara itu, Ketua Polis Daerah Subang Jaya Asisten Komisioner Mohd Azlin Sadari berkata, pihaknya menerima laporan berhubung kejadian.
“Mangsa sudah diselamatkan dan wanita terbabit ditahan untuk siasatan lanjut.
“Perkembangan kes akan dimaklumkan kelak,” katanya.

VIDEO

 PART 1

Satu lagi kes dera. Kesian dengar budak tu meraung :'(Mohon Polis Diraja Malaysia ( Royal Malaysia Police ) siasat kes ni. Harap elakkan komen rasis. Lokasi: Taman Puchong Perdana.–Ikuti channel Telegram Friends of BN: https://t.me/FriendsofBarisanNasional

Friends of BN – Barisan Nasional 发布于 2017年6月5日

PART 2

[Part 2] Orang Ramai Berkumpul Di Taman Puchong Perdana Dan Meminta Penjelasan Dari Ayah Dan Nenek Budak TersebutSub: Cik Nurhanis Hakimi

khnfrz media 发布于 2017年6月5日

Sumber:Penmerahpress

Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*